onsdag 14. september 2011

Trøndersaksatreff i Trondheim

Helgen 3-5 september så var jeg så heldig. Jeg fikk bli med Wenche som driver nettbutikken Korthobby til Trondheim på treff. Her hjalp jeg så godt jeg kunne til med opp og nedrigging av butikken hennes + litt salg. Trønderne er noen herlige folk, og de handla og de handla. Utpå lørdagskvelden fikk jeg vite at vi skulle delta på kurs i shabby mini album. Gosja meg, og jeg som ikke hadde med noen ting. Heldigvis så hadde Wenche saks og metallpynt, jeg hadde handla meg en plate med tekststempel. Så var det bare å akuttshoppe litt lim og stempelsverte, og håpe på å få låne skjærebrett ol. Vi fikk utlevert en pakke med ark, bånd, rammer + litt annet småtteri, så var det bare å sette igang.

Her er mitt Shabby minialbum kort :-)5 kommentarer:

Linda sa...

Så fint lille albumet ble :-)

sisla sa...

Nydelig, tar du det med på treffet så eg får se det ?

Hege sa...

Så utrolig nydelig det ble, og nok en gang får man bevist hvor fine ting man kan lage på minimalt med utstyr. Kos deg i helga som kommer, jeg titter nok innom dere en av dagene. Klem Hege.

Anne sa...

Så flott det ble! Du trenger sannlig ikke noe utstyr for å trylle fram de lekreste ting, du :-)

Eva Marie sa...

Ja dette kurset var kjempeflott, synes jeg. Vi satt jo sammen og skravla også. Så koselig å se deg inne hos papirdokkene! =)
Du har masse nydelig i bloggen din, kommer nok innom igjen.