søndag 28. februar 2010

Tur nr. 50 og påske-egg

I dag den 28`de februar så ble det et lite jubileum på meg. Jeg har i dag gått 50 turer ut til høghøgda på Amundøya her på Frei. Så nå har jeg bare 150 turer igjen til målet er nådd, og alt over 200 turer er ren bonus.
Været disse 50 dagene har vært kjempebra, men kaldt. Helt ned til -13 grader enkelte dager/kvelder. Men hva gjør vel det nå når vi går mot lysere og varmere dager? Dagen i dag var iallefall kjempeflott. Hele 21 grader i en lun solkrok.

Jeg har også laget et påske-egg i dag. Egentlig så burde jeg ha venta til den 16 mars, men jeg tjuvstarta litt. Den 16 mars så skal vi dekorere papp egg med silkepapir og div. annet stæsj her i Frei husflidslag. Egget mitt er ikke helt likt det vi skal lage, men jeg er fornøyd jeg.

Takk for at du stikker innom bloggen min.


2 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Hei,hei - det er ikke bare du som har tvstartet på påske-egget. Har akkurat tatt finishen på ett jeg også. Men det er nok også litt annerledes enn det vi skal lage i husflidslaget. Gleder meg til den kvelden.....

Guro sa...

Gratulerer med de 50, veldig fint med sånne mål :-) Vi går familie orientering og skal ha så å så mange poster i løp av sesongen, en fin måte å komme seg ut, syntes jeg!
Herlig påskeegg du har laget, virkelig lekkert :-) God plass var det og ;-)
Ha en fin helg!
Hilsen Guro