lørdag 19. desember 2009

19. Desember en merkedag
For i dag kl. 14 så ble den undersjøiske tunnellen mellom Kristiansund og Averøy åpna. Så nå er det ikke flere ferger igjen som går på havna i byen vår. Egentlig så synes jeg det er litt trist, men jeg er jo også fordelene for de som pendler daglig til og fra jobb. På det første bildet som er tatt fra toppen av Amundøya, så ser dere bilfergen Bjørnsund gå mot Kristiansund ca kl. 1045 i dag. Bilde nr. 2 er den siste turen mot Averøya. Her er det mange folk på dekk som vil se byen fra ferga for siste gang. Bilde nr. 3 så har ferga lagt til kai forgodt. Nå er det over....... litt vemodig egentlig.

3 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Enig i at det er vemodig Kjersti. Så et innslag på tv, der en gjeng damer hadde fast strikketreff under overfarten om morgenen. Dette vil de sikkert savne. Men samtidig kan de reise når de vil, og dra hjem igjen når de vil. Det må være et stort pluss.

Kjersti G. sa...

Selvfølgelig er det masse positivt med tunnellen også da. Men det er nå bro jeg ville helst ha hatt. Tenk så flott å se ut mot Grip fra broa, når man sitter på bussen hjem fra jobb en finværs ettermiddag. De damene du nevnte kan jo kanskje fortsette med strikketreffene på bussen istede :-)

Anonym sa...

Oppdal kaller.ØNSKER DEG OG DINE EN RIKTIG FIN OG KOSELIG JUL.Klem fra Bodil..